Uitslagen

Uitslagen Schietwedstrijden EPP:


Voor een A klasse dient de schutter een gemiddelde van 220 punten te hebben geschoten in het voorafgaande jaar (u dient aan de helft + 1 wedstrijd te hebben deelgenomen). Voor de B klasse geldt een gemiddelde van 190 punten of meer in het voorafgaande jaar. In de C klasse zitten alle overige schutters. Elke schutter kan zich klasseren voor de onderstaande onderscheidingen:


1.) "Master" voor een score van gemiddeld 228 of meer

2.) "Expert" voor een score van gemiddeld 215 punten of meer

3.) "Marksman" voor een score van gemiddeld 191 punten of meer


Uitslagen seizoen 2024: Uitslagen seizoen 2023: 
 * Let op: op 06/12/2023 is een wijziging doorgevoerd in de eindstand door een fout in de berekening van de teamuitslag, excuses voor de overlast. 


Let op: In het overzicht wordt gekeken naar de klassering, dus de hoogste 4 scores in 2023, en niet naar het hoogste aantal punten !  Aan het weergegeven gemiddelde kunt u zien in welke klasse u in 2024 wordt ingedeeld. Voldoet u niet aan het minimum van 4 wedstrijden in 2023 dan blijft u in de "A" klasse staan met de vermelding "*" wat inhoud dat u niet geklasseerd bent. 

______________________________________________________________________________________________________________________________


Einduitslagen seizoen 2022:


Let op: in verband met de (helaas weinige) wedstrijden is er besloten geen prijzen te verdelen over het jaar 2022. Ook is er geen teamuitslag omdat niet alle teams voldeden aan de minimale deelname (helft + 1).  Heeft u alle wedstrijden meegedaan ? Alleen de 3 hoogste scores zijn zichtbaar ivm de klassificering voor 2023 !


Einduitslagen 2022 Individueel - Klik hier -


Meer weten over onze dataverwerking of u wilt uw naam geanonimiseerd ? kijk hier AVG EPP