Uitslagen 2022

Uitslagen Schietwedstrijden EPP:


Hier wordt de actuele stand van het Europees Praktijk Parcours gepubliceerd volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation / GDPR). Meer weten over onze dataverwerking ? kijk hier AVG EPP


We hebben de afgelopen 2 jaar geen wedstrijden kunnen houden en dat heeft gevolgen voor de klasseringen die normaal worden verwerkt in het jaar daarop. We hebben voor 2022 de navolgende klassering gehanteerd: Elke schutter houdt zijn klassering op basis van de eindstand van 2019. Nieuwe schutters komen in de A klasse zonder klassering, maar met een * in de klasseringskolom. Deze schutters krijgen hun klassering met ingang van 2023. 


Hoe zit het ook al weer ? Er zijn 3 klasses A, B en C. De klasse "politie" en "burger" is er niet meer. Je komt in de A klasse als je nog niet eerder bent geklasseerd (nieuwe schutters of te weinig wedstrijden in het voorafgaande jaar.). Voor een A klasse dient de schutter een gemiddelde van 220 punten te hebben geschoten in het voorafgaande jaar. Voor de B klasse geldt een gemiddelde van 190 punten of meer in het voorafgaande jaar. In de C klasse zitten alle overige schutters. 


Elke schutter kan zich klasseren voor de onderstaande onderscheidingen:


1.) "Master" voor een score van gemiddeld 228 of meer

2.) "Expert" voor een score van gemiddeld 215 punten of meer

3.) "Marksman" voor een score van gemiddeld 191 punten of meer


Uitslagenlijst 2022 Individueel - Klik hier -


Uitslagenlijst 2022 Teams - Klik hier -  *


* Voor teams geldt dat een team bestaat uit 4 personen. Zitten er minder schutters in een team, dan is er geen sprake van een team en wordt de score niet getoond / verwerkt in de uitslag.