Uitslagen

Uitslagen Schietwedstrijden EPP:


Hier wordt de actuele stand van het Europees Praktijk Parcours gepubliceerd volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation / GDPR). Meer weten over onze dataverwerking of u wilt uw naam geanonimiseerd ? kijk hier AVG EPP


Uitslagen seizoen 2023: 


Uitslagen individueel

Uitslagen Teams


Einduitslagen seizoen 2022:


Let op: in verband met de (helaas weinige) wedstrijden is er besloten geen prijzen te verdelen over het jaar 2022. Ook is er geen teamuitslag omdat niet alle teams voldeden aan de minimale deelname (helft + 1).  Heeft u alle wedstrijden meegedaan ? Alleen de 3 hoogste scores zijn zichtbaar ivm de klassificering voor 2023 !


Einduitslagen 2022 Individueel - Klik hier -  


Hoe zit het ook al weer ? Er zijn 3 klasses A, B en C. De klasse "politie" en "burger" is er niet meer. Je komt in de A klasse als je nog niet eerder bent geklasseerd (nieuwe schutters of te weinig wedstrijden in het voorafgaande jaar.). Voor een A klasse dient de schutter een gemiddelde van 220 punten te hebben geschoten in het voorafgaande jaar. Voor de B klasse geldt een gemiddelde van 190 punten of meer in het voorafgaande jaar. In de C klasse zitten alle overige schutters.


Elke schutter kan zich klasseren voor de onderstaande onderscheidingen:


1.) "Master" voor een score van gemiddeld 228 of meer

2.) "Expert" voor een score van gemiddeld 215 punten of meer

3.) "Marksman" voor een score van gemiddeld 191 punten of meer