De Algemene Verordening Gegevensbescherming


De organisatie doet er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Elke schutter heeft ook het recht op het beperken van zijn / haar gegevens, of het geheel weglaten hiervan en kan zijn / haar voorkeur op de wedstrijden (schriftelijk) aangeven.  Via onderstaand formulier kunt u uw keuze kenbaar maken. Verandert u van gedachte ? Geen probleem, u kunt uw keuze te allen tijde wijzigen. 


Let wel: het gaat hier om gegevens die worden aangeleverd door de EPP organisatoren die verwerkt worden ten behoeve van de ranglijst over alle wedstrijden in het betreffende jaar. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyverwerking van de EPP organistoren. Wilt u meer informatie over ons Privacyreglement en hoe wij met uw gegevens omgaan ? kijk op ons Privacyreglement (link


 
 
 
 
Ik heb GEEN bezwaar tegen het opslaan en publiceren van mijn naam
Ik heb GEEN bezwaar tegen het opslaan van mijn naam, maar WEL tegen het publiceren van mijn naam. Ik ga AKKOORD met het publiceren van mijn initialen.
Ik heb WEL bezwaar tegen het opslaan en publiceren van mijn naam, maar ga WEL akkoord met het opslaan en publiceren van mijn initialen.